Author Topic: Smileys not working? My bad.  (Read 1429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jgillmanjr

  • MOC Moderator
  • *****
  • Posts: 654
    • Freedom Forged Security Consulting
  • First Name (Displayed): Jason
Smileys not working? My bad.
« on: April 03, 2014, 07:41:08 PM »
I like to be transparent.

You may have noticed that for a while, the smileys were not loading. That was my bad.

I'm trying to do some cleanup - which entailed getting rid of the dev.michiganopencarry.org subdomain (I have other plans for that). Unfortunately, I didn't realize that the smileys referenced this domain, and subsequently weren't loading as a result until I changed the reference.

You may now commence the floggings.
IT Director
Deputy Treasurer
Legislative Aide

Offline gryphon

  • MOC Member
  • *
  • Posts: 3928
  • First Name (Displayed): Dan
Re: Smileys not working? My bad.
« Reply #1 on: April 03, 2014, 07:55:46 PM »

Offline gryphon

  • MOC Member
  • *
  • Posts: 3928
  • First Name (Displayed): Dan
Re: Smileys not working? My bad.
« Reply #2 on: April 03, 2014, 07:57:41 PM »

Offline Jeff

  • Posts: 1166
Re: Smileys not working? My bad.
« Reply #3 on: April 03, 2014, 09:43:08 PM »
my place or yours?

Offline jgillmanjr

  • MOC Moderator
  • *****
  • Posts: 654
    • Freedom Forged Security Consulting
  • First Name (Displayed): Jason
Re: Smileys not working? My bad.
« Reply #4 on: April 03, 2014, 09:48:27 PM »
Mmm... so wrong on so many levels
IT Director
Deputy Treasurer
Legislative Aide

Offline jgillmanjr

  • MOC Moderator
  • *****
  • Posts: 654
    • Freedom Forged Security Consulting
  • First Name (Displayed): Jason
Re: Smileys not working? My bad.
« Reply #5 on: April 24, 2014, 05:58:25 PM »
test
IT Director
Deputy Treasurer
Legislative Aide