Author Topic: Posting problems  (Read 975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gryphon

  • MOC Member
  • *
  • Posts: 3892
  • Karma: +129/-128
  • First Name (Displayed): Dan
Posting problems
« on: January 16, 2015, 04:37:57 PM »
The last few times I've tried to start a new topic in Latest News Stories I get this error:

+++++

Length Required

A request of the requested method GET requires a valid Content-length.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Offline jgillmanjr

  • MOC Member
  • *
  • Posts: 652
  • Karma: +14/-32
    • Freedom Forged Security Consulting
  • First Name (Displayed): Jason
Re: Posting problems
« Reply #1 on: January 17, 2015, 10:18:58 PM »
When do you get this exactly?
IT Director
Deputy Treasurer
Legislative Aide

Offline gryphon

  • MOC Member
  • *
  • Posts: 3892
  • Karma: +129/-128
  • First Name (Displayed): Dan
Re: Posting problems
« Reply #2 on: January 17, 2015, 10:53:59 PM »
It started working again.  I thought maybe you fixed it. :D

I used to see this error when I hit the POST button, but it was only in the Latest News Stories section.

Offline jgillmanjr

  • MOC Member
  • *
  • Posts: 652
  • Karma: +14/-32
    • Freedom Forged Security Consulting
  • First Name (Displayed): Jason
Re: Posting problems
« Reply #3 on: January 19, 2015, 09:02:57 PM »
Is anyone else having a similar problem?

If so, email me.


jgillman
  • miopencarry[dot]org
IT Director
Deputy Treasurer
Legislative Aide